Digitale oplysninger

SFO Thorvald


Frederiksberg

ØVRIGE OPLYSNINGER

Intranet og nyhedsbreve

Alle forældre får en intranet kode, så I kan komme på vores intranet. Her vil I modtage alle de informationer, der må være i hhv. skole og SFO-regi.

I vil modtage et månedligt nyhedsbrev fra os, hvor vi giver praktiske oplysninger, fortæller om hvordan det går, og hvad vi laver.

Det er rigtig vigtigt i tjekker intra et par gange om ugen, da der kan være vigtige informationer at hente.

Vi er således også at træffe på intra. I er velkomne til at skrive til os der, men vi fortrækker i kommer og snakker med os, når i henter jeres børn, eller ringer på tlf.: 38210602.

Intranettet er til korte, praktiske beskeder. Hvis I vil tale om noget særligt vedr. jeres barn kan I bede om at få et møde.


OBS:

Der er morgenåbent på Mørkegrøn etage hver morgen fra kl. 7.00-8.00. Alle børn fra indskolingen kan komme her i dette tidsrum. Mørkegrøn er lukkestuen. Alle børn kommer her fra 16:50-17:00, hvor vi lukker.


Multimediedag

Hver onsdag er multimediedag i hele huset. Det betyder, at alle børn må tage deres tablets og diverse spillekonsoller med. Det børnene medbringer er på eget ansvar. Det er derfor vigtigt, de bliver bevidste om ikke at efterlade deres konsol/tablet uden opsyn. Hvis et barn er færdig med at spille, har vi på etagen en ’passe-på-kasse’, vi kan opbevarer tingene i. Barnet skal selv være opsøgende herom.

Børnene må spille i SFO-tiden.

De må naturligvis kun spille spil med passende aldersbegrænsning.